Категорија

Керозин

Категорија

Долгоочекуваната замена за легендарниот 997 стил од 911 Карера ќе биде во раната 2012 година. Во свет каде перформансите на суперавтомобилите речиси секогаш се споредуваат со злобните согорувања на гориво кои им пркосат на еколозите, па Порше успеа некако да го испланира својот следен модел да биде успешен во овој…

Mazda Furai е концептуален автомобил откриен за прв пат во 2007-та година. Првите слики од возилото беa прикажани на…

Како што можете да видите на фотографиите Mercedes се повеќе и повеќе го открива својот нов модел од серијата…

Како една тешка дисциплина во автоспортот каде со над 150 километри на час сите, каде сите брзаат да освојат…