Категорија

Мојата кујна

Категорија

Месото или суштината на тиквата е совршена за регулирање на варењето. Количината на тиква во исхраната би требало да го намали страдањето од запек, болен стомак или црева. Тиквата е природен диуретик и би требало да ја јадат луѓе со инфекции во уринарниот тракт, воспаление на бубрезите, мочниот меур и…

Денес ви предложуваме еден вкусен рецепт. Изненадете го вашето семејство со еден нов ручек на менито. Едноставно за подготовка,…