← НАЗАД НА БОЗА
Мултифункционален мебел

Мултифункционален мебел

Животниот простор во домот во последно време е сè по ограничен, па мораме да импровизираме и да го прилагодиме за да можеме да го направиме целосно...

Мојот дом | Нема коментари

Прекрасен лустер во форма на кафез за птици

Прекрасен лустер во форма на кафез за птици

Дизајнот на Restoration Hardware е класичен  дизајн, но имаат начин на кој класиката ја претвараат во нешто ново...но сепак успеваат  да го задржат класичниот...

Мојот дом | Нема коментари

Дел од природата во домот

Дел од природата во домот

За оние кои се малку похрабри во уредувањето, за луѓето со стил и свое јас, за сите оние кои планираат реновирање на домот а не знаат од каде да...

Мојот дом | Нема коментари

Разнобојни тоалети – разбудете ја детската фантазија

Разнобојни тоалети – разбудете ја детската фантазија

Овие мали бањи за деца се прекрасна идеја за уредување на детските градинки и училишта, но и за во домот. Имагинативни, шарени и игриви, децата ќе ги...

Мојот дом | Нема коментари

Идеи за канцеларија во домот

Идеи за канцеларија во домот

Има ли нешто поубаво од тоа да станете од спиење и без патување да седнете на работното место? Се почесто е застапено работењето од дома. Со таа цел ние ќе...

Мојот дом | Нема коментари

Собата на вашето новороденче – неговиот свет

Собата на вашето новороденче – неговиот свет

Вашето најмило е на пат да дојде на овој свет. Посакајте му топло добредојде во неговата соба која ќе биде неговиот свет во првите неколку месеци. Нека...

Мојот дом | Нема коментари

Фамилијарните ручеци заслужуваат убав простор

Фамилијарните ручеци заслужуваат убав простор

Фамилијарните ручеци, вечери... се моменти кога семејството треба да биде заедно, да се опушти и зближи. Затоа треба да се обрне внимание на просторот....

Мојот дом | Нема коментари

Удобноста покрај прозорецот

Удобноста покрај прозорецот

Креирајте го најудобниот дел од домот покрај прозорецот каде ќе можете да се релаксирате, да прочитате некоја добра книга, да испиете шолја топол чај...

Мојот дом | Нема коментари

Виолетово – црно во бањата!

Виолетово – црно во бањата!

Елегантно, модерно и глауморозно. Виолетово - црната комбинација е одраз на мистиката и елеганцијата. За сите оние кои ја сакаат оваа комбинација еве...

Мојот дом | Нема коментари

Остров во кујната

Остров во кујната

Иако  ваквото уредување на кујните бара поголем простор, сепак нуди многубројни предности . Секако доколку располагате со мал простор, компактна кујна...

Мојот дом | Нема коментари

© 2011 boza.mk | Дизајн - element.mk