Категорија

Дестинации

Категорија

Акапулко се наоѓа на западното крајбрежје на Мексико, сепак едно од најубавите места во Мексико кое излегува на Пацифичкиот океан. Овде можете да уживате во прекрасните хотели и преубавата инфраструктура на градот. Најдоброто место за забава на млади, крајбрежни журки и премногу атрактивни занимливости. Ова е честа дестинација на оние…