Категорија

Мода

Категорија

Моделите заработуваат прилично многу шетајќи по модните писти носејќи ги моделите на познатите дизајнери, но колку тоа вистински ги чини? Дваесет годишниот модел од Австралија, Кристал Копланд оваа сезона имала дури 21 ревија и искуството не и било воопшто пријатно. Освен да настапи на голем број на ревии таа ја…

Точките се најголем хит оваа есен. Ги фрлаат во сенка сите други детали и графити и ја окупираат колекцијата на најдобрите и најзвучните дизајнери.…