Категорија

Мода

Категорија

Спремете се за ладните денови. Дизајнерите ја завршија својата работа, па сега на вас останува да одберете што најмногу одговара на вашиот сензибилитет. Боите на есента. Оваа есен се препорачуваат топлите бои, но и оние кои даваат златен сјај. Доста се застапени: жолтата, портокаловата, кафената во сите нијанси, темно црвената,…

Чантите се неизоставен дел од женскиот изглед. Секогаш крајниот изглед се украсува со чевли и чанти кои ќе ја дадат завршната слика на замислениот…

Неоспорниот крал на високите потпетици, чиј чевли се гледани на  црвените теписи низ целиот свет, годинава слави 20 години од своето постоење. Тоа што…