Категорија

Мода

Категорија

За фешн манијаците милитари стилот веќе години наназад е модерен стил на облекување. Карактерен белег за милитари стилот се гардеробата и аксесоарите стилизирани во знакот на воена униформа. Од боите преовладуваат каки, темно зелено и темно кафејаво. Блесок и величенственост се додава со помош на златни и сребрени копчиња, декоративни…

Веќе месец и половина дизајнерката Phoebe Philo успева да ги сруши сите рекорди во побарувачката на чанти, независно дали се работи за јавните познати…