← НАЗАД НА БОЗА
Сунгерот Боб е опасен за вашето дете

Сунгерот Боб е опасен за вашето дете

Децата на четири годишна возраст кои го гледаат 10 минути цртаниот филм Сунгерот Боб ризикуваат да имаат проблеми со краткорочното насочување и учење,...

Моето семејство | Нема коментари

© 2011 boza.mk | Дизајн - element.mk