← НАЗАД НА БОЗА
Барбадос – рајот со платинести плажи

Барбадос – рајот со платинести плажи

Барбадос е најисточниот остров од Малите Антили. Барбадос воглавно е рамен остров и највисока точка е врвот Хилаби со 340 метри надморска височина....

Патувај | Нема коментари

© 2011 boza.mk | Дизајн - element.mk