Категорија

Trip advisor

Категорија

Дали сте замислувале дека можете да спиете во атмосферата на Вашите омилени Флинстонси? Ако не- еве една можност. Со неколкучасовно возење од Бангкок Вие веќе сте таму. Гостите во ова место се буквални гости во некој од објектите со изглед на Фред, Вилма, Барни, Бети и Бруно. Во комплексот има…

Храмот Лотос Куќата на обожување на религијата Бахаи, во Делхи, Индија, е позната и како Храмот Лотос заради неговата интересна форма – цвет на…