Категорија

Дестинации

Категорија

Бора Бора е остров од групата острови Зеватрин која спаѓа во групата Друштвени острови на Феанцуска Полонезија. Островот се наоѓа на 260 километри од главниот град Папатеа. Бора Бора е опкружен со лагуни и корални гребени, во средината на островот се наоѓаат остатоци од дамнешен вулкан во облик на две…