Категорија

Celebrity

Категорија

Ноле и понатаму ќе биде еден од најпосакуваните ергени. Армијата на женски фанови ја слушнаа среќната вест и тоа токму од устата на Новак. Тој за прв пат во својата кариера демантираше вест која е поврзана со него. Не сакам да зборувам за мојот приватен живот, и до сега не…