Категорија

Celebrity

Категорија

Саботата беше ден за дружење помеѓу популарната пејачка Ријана и нејзинот помал брат Рајад. Тие се дружеа додека купуваа игри за Сони Плејстејшн за малиот Рајад. Облечени во складна гардероба, братот и сестрата се прошетаа во шопинг центарот Grove во Лос Анџелес. Најпрво купуваа игри, а потоа се упатија кон…