Категорија

Celebrity

Категорија

Тие се секси, неодоливи, очајни и одлично се забавуваат на снимањата на една од најгледаните серии во цел свет. Ева, Фелисити, Марша, Тери и останатите членови на екипата „Очајни домаќинки“ се прави професионалци во својата работа, но понекогаш и на нив им се случува да се опуштат за време на…