← НАЗАД НА БОЗА
Среќниот брак е мит?

Среќниот брак е мит?

Светоста на бракот отсекогаш била чувана и почитувана како најважна општествена институција. Но, најновите научни истражувања покажуваат дека сепак...

Моето семејство | Нема коментари

Пред да се одлучите да стапите во брак влезете со него во кола:)))

Пред да се одлучите да стапите во брак влезете со него во кола:)))

Британскиот психолог Крис Барџес тврди дека мажите кои се лоши возачи се исто толку лоши љубовници. По ова откритие тој ги советува жените пред да...

Моето семејство | Нема коментари

Има 36 години, 14 деца а уште е невин!!!

Има 36 години, 14 деца а уште е невин!!!

Неверојатно чуден лик... Trent Arseno, е еден од најконтроверзните личности во светот. Имено овој 36 годишен човек тврди дека е сеуште невин, а во исто време е...

Моето семејство | Нема коментари

На мажот му е најубаво кога е кај родителите?

На мажот му е најубаво кога е кај родителите?

Едно британско истражување покажа дека еден од три мажи живее со своите родители, додека пак една од пет жени го прават тоа. Дали тоа значи дека на мажите...

Моето семејство | Нема коментари

Влошен квалитетот на спермата

Влошен квалитетот на спермата

Според големото истражување на подрачјето на Америка и Европа, потврдено е дека квалитетот на спермата и нејзиното количество, во последниве 50 години...

Моето семејство | Нема коментари

Колку сум моќен:)

Колку сум моќен:)

Кога станува збор за контрола со масата, оној кој контролира мора да има висок степен на харизматичност, добра реторичка способност или едноставно да...

Моето семејство | Нема коментари

Tатковска љубов – Познава ли граница ?

Tатковска љубов – Познава ли граница ?

Велат дека мајчинската љубов не познава граница... но што е со границата на љубовта помеѓу таткото и детето. Дали  постои граница на татковската љубов и...

Моето семејство | Нема коментари

Зборува на 10 јазици а никогаш не одел на училиште!

Зборува на 10 јазици а никогаш не одел на училиште!

Запознајте го момчето кое никогаш не одело на училиште, а зборува 10 јазици. Тој е уличен продавач и улицата е неговото училиште. Животот го натерал да...

Моето семејство | Нема коментари

Facebook е крив за третина разводи во светот

Facebook е крив за третина разводи во светот

Новото истражување на Divorce-Online дојде до неверојатни резултати. Facebook е крив за третина од светските разводи. „Луѓето контактираат со бившите партнери и...

Моето семејство | Нема коментари

Преслатки деца и нивните миленици

Преслатки деца и нивните миленици

Одлуката да се чува домашен миленик,  со најновите истражувања се докажа дека е една од најправилните одлуки кога станува збор за психофизичкиот развој...

Моето семејство | Нема коментари

© 2011 boza.mk | Дизајн - element.mk