← НАЗАД НА БОЗА
Моменти за време и по бременоста кои никој не ви ги кажал – III дел

Моменти за време и по бременоста кои никој не ви ги кажал – III дел

Никогаш нема да излезете на време од дома Колку време и да сметате дека ви треба да се спремите за да излезете од дома, помножете го со три. Како по...

Моето семејство | Нема коментари

Моменти за време и по бременоста кои никој не ви ги кажал II – дел

Моменти за време и по бременоста кои никој не ви ги кажал II – дел

Доењето е најстресното нешто Од болни брадавици до затнати жлезди и инфекции на градите, доењето е исполнето со грижи и главоболки. Воедно, сознанието...

Моето семејство | Нема коментари

Моменти за време и по бременоста кои никој не ви ги кажал – 1 дел

Моменти за време и по бременоста кои никој не ви ги кажал – 1 дел

Бремена сте! Сосема сте возбудена - и сосема исплашена. Нејасни слики на туркање количка и менување валкани пелени ви минуваат низ главата, но како е...

Моето семејство | Еден коментар

Автомобилот и бремените жени

Автомобилот и бремените жени

Ако до почетокот на бременоста не сте размислувале да појдете некаде без автомобил, при појавата на двете линии најверојатно ќе размислите дали е тоа...

Моето семејство | Нема коментари

Честитки за новата мама!

Честитки за новата мама!

Вашата бременост заврши и вие сте наградени со вашето бебенце и Вашата нова титула - мама. Вашето тело се опоравува од породувањето и почнува да се враќа...

Моето семејство | Нема коментари

Како изгледа детето кога плаче….. од среќа

Како изгледа детето кога плаче….. од среќа

Дали некогаш сте виделе кога на девојче му се остварува најголемиот сон? Тогаш сте на вистинско место. Секое дете сонува за Дизниленд, но малкумина се...

Моето семејство | Нема коментари

Мирисот на мајката пресуден за апетитот на бебето

Мирисот на мајката пресуден за апетитот на бебето

Жлездите околу брадавицата произведуваат течност чиј мирис за бебињата е едноставно неодолив. Експертите откриле дека мајките кои имаат поголем...

Моето семејство | Нема коментари

Децата ни се дебели и несреќни!

Децата ни се дебели и несреќни!

Резултатите се значително полоши од претходните години. Неквалитетниот начин на живот многу допринесува, а особено слабата посветеност на физичката...

Моето семејство | Нема коментари

Децата не се раѓаат како манипулатори!

Децата не се раѓаат како манипулатори!

Научете да ги слушате децата Од најраната возраст важно е да ја поттикнете детската самодоверба и јасно да му дадете до знаење дека некој го слуша и...

Моето семејство | Нема коментари

Колку внимавате на безбедноста на вашето дете?

Колку внимавате на безбедноста на вашето дете?

На родителите безбедност на детето би требало да им биде на прво место, но на жалост, не е секогаш така. Во обид да ја фати топката која од теренот летала...

Моето семејство | Нема коментари

© 2011 boza.mk | Дизајн - element.mk