Категорија

Дестинации

Категорија

Ако сте помислиле дека игло со користење на замрзнато езеро за под е cool, претставете си како уживате во ледената внатрешност. Оваа структура од мраз од Rukan Salonki Chalets крие парна сауна веднаш на врвот на езерото Salonkijärvi, во срцето на Финска. Осветлена од рефлексијата на сончевара светлина и мразот…

Овој бутик хотел има панорамски поглед кон морето, фјордовите и планините, од терасата на Tufi Harbour во Нова Гвинеја.…