Категорија

Дестинации

Категорија

Изграден од рачно отсечен камен од околните планини, Алила Џабал Ахдар е комбинација на софистицирана удобност со суровиот терен и традицијата на Оман. Се наоѓа над клисура на 2000 метри надморска височина, овој нов и извонреден додаток на пејзажот на Оман му нуди слатко олеснување од топлината на главниот град,…