Категорија

Мојата кујна

Категорија

Голема лажица Нутела се става во чаша и врз неа се истура 1/3 шоља слатка павлака за шлаг и се меша со чаша ладно млеко. Може да ја декорирате чашата дополнително со Нутела. Додека повеќето луѓе во текот на изминатите денови ги поминаа дома поради пандемијата од корона вирусот, тие…