Категорија

Дестинации

Категорија

Некогаш малиот рибарски град на источниот брег на Шпанија, а денес цел на туристите кои бараат забава, би можел да станат попопуларен од кога и да било по карантинот. Причината за ова е драстичниот пад на цената на пивото во кафулињата и баровите на Бенидорм. Индустријата за храна и пијалоци…

Сараево, главен град на Босна и Херцеговина, е компактен град кој што лежи во тесната долина на реката Миjачка,…

Приказната за градот, бомбардирањето и реконструкцијата и обидот за иновации кои локалното население сè уште го користи денес за…

Узбекистан тешко се наоѓа на врвот на листата кога станува збор за потенцијалните дестинации за одмор. Околу 1.000 Британци…